به افتخارآفرینی عزیزان افتخار می کنیم

توسط: hvrazavi در پنجشنبه، 18 شهريور ماه، 1400
دکتر فیروزی مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در دیدار با رئیس و دبیر هیأت استان، با اشاره به نقش ورزش در اعتماد بنفس، عزت نفس، جرأت مندی و توانمندی فیزیکی افراد دارای معلولیت اذعان داشت: بهزیستی از ورزش همگانی و عمومی برای این افراد استقبال می کند و نگاه ما به ورزش تحرک و خارج شدن افراد دارای معلولیت از انزوا است.
مدیرکل بهزیستی همچنین گفت: ما هم به افتخارآفرینی معلولین عزیز که در مسابقات بین المللی مثل پارالمپیک افتخارآفرینی داشته اند افتخار می کنیم و هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین را هم از خودمان می دانیم و هرکمکی لازم باشد دریغ نخواهیم کرد.
مصطفی صفایی رئیس هیأت استان ضمن تشکر از مدیرکل بهزیستی استان و معاونین ایشان، پس از ارائه گزارش کوتاه از عملکرد هیأت، اشاره ای به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و آئین نامه حمایت از ورزش معلولان گفت: مشکلات بخصوص مشکل مالی هیأت به دلیل شیوع بیماری کرونا بسیار زیاد شده و نیاز به مساعدت و همکاری بیشتر در این زمینه داریم.
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 دعوت به اردوهای تیم ملی  [ چهارشنبه، 13 دي ماه، 1391 ] 3688 مشاهده
 دیدار مدیر کل با رئیس فدراسیون  [ چهارشنبه، 5 خرداد ماه، 1400 ] 486 مشاهده
 مقام سوم کشوری تیم بوچیا آقایان  [ پنجشنبه، 25 بهمن ماه، 1403 ] 282 مشاهده
 دیدار با استاد جوادی در روز پدر  [ پنجشنبه، 7 اسفند ماه، 1399 ] 1146 مشاهده
 جوانان دوومیدانی کار در راه قهرمانی کشور  [ يكشنبه، 29 مرداد ماه، 1402 ] 494 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir