تکریم اصحاب رسانه و تجلیل پارالمپیکی ها

توسط: hvrazavi در پنجشنبه، 21 مرداد ماه، 1395

آیین تجلیل و تکریم اصحاب قلم و اندیشه و لحظه نگاران ورزش خراسان رضوی با حضور کوروش صبوریان مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی، امیرپورمهدی مدیرکل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی و مدیران مسئول نشریات، روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها، روسای هیئت‌های ورزشی و خبرنگاران برگزار شد.

در این مراسم کوروش صبوریان مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی بر ضرورت ایجاد پیوند بین رسانه و ورزش و جوانان تاکید کرد و رسانه را امری مهم در توسعه و پیشرفت ورزش کشور خواند و گفت: ورزش عامل اصلی ایجاد شور و نشاط درجامعه و کاهش دهنده آسیب‌های اجتماعی است اما این خبرنگاران هستند که می‌توانند با انعکاس رویداد‌های ورزشی به جامعه به تحقق این مسئله کمک کنند.

در این برنامه از خبرنگاران و تلاشگران عرصه خبر و اطلاع رسانی تقدیر و تجلیل شد و هدایایی از دست رؤسای هیأت های استان ها دریافت داشتند.

همچنین در حاشیه این مراسم از ورزشکاران پارالمپیکی خراسان رضوی تقدیر و تجلیل شد.

کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 ابراز همـدردی و تسلیت  [ شنبه، 14 بهمن ماه، 1391 ] 15499 مشاهده
 اعزام تیم فوتبال هفت نفره به مسابقات قهرمانی کشور  [ سه شنبه، 15 اسفند ماه، 1396 ] 4236 مشاهده
 مصطفی ماریان = جوان برتر مشهد  [ سه شنبه، 24 اسفند ماه، 1400 ] 1054 مشاهده
 سه شنبه های بدون خودرو در مه ولات  [ چهارشنبه، 17 آذر ماه، 1395 ] 3951 مشاهده
 ویلچررانی هفته پارالمپیک در مشهد  [ چهارشنبه، 3 آبان ماه، 1402 ] 422 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir