رتبه اول خراسان رضوی

توسط: hvrazavi در شنبه، 29 خرداد ماه، 1395

با عنایت و نظر خاص حضرت امام رضا(ع)، هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی در رتبه اول ارزیابی کشوری فدراسیون جای گرفت

به گزارش روابط عمومی این هیأت ، در ارزیابی عملکرد سالانه فدراسیون در سال 1394، هیأت خراسان رضوی با کسب 754 امتیاز در گروه الف مقام نخست را به دست آورد. استان های اصفهان و خوزستان با امتیازهای 728 و 716 به ترتیب دوم و سوم شدند. 

گفتنی است در ارزیابی عملکرد فدراسیون، فعالیت های مختلف شامل ورزشی (آقایان و بانوان) - فرهنگی - روابط عمومی - همگانی و ...... مد نظر است و به لطف حضرت رضا(ع) دومین سال متوالی است که هیأت خراسان رضوی به دلیل حجم فعالیت های گسترده خود رتبه اول را کسب می نماید.

کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 نمایشگاه هفته تربیت بدنی  [ پنجشنبه، 29 مهر ماه، 1395 ] 2267 مشاهده
 اردوی تیم ملی بانوان بسکتبال باویلچر  [ يكشنبه، 28 فروردين ماه، 1401 ] 396 مشاهده
 نمایشگاه مقاومت فلسطین  [ شنبه، 29 مهر ماه، 1402 ] 199 مشاهده
 شناگران مشهدي در اردوي تيم ملي  [ دوشنبه، 13 خرداد ماه، 1392 ] 6156 مشاهده
 والیبالیست های استان در اردوی تیم ملی  [ پنجشنبه، 28 مهر ماه، 1401 ] 499 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir