والیبال نشسته بانوان قهرمان کشور شد

توسط: admin در چهارشنبه، 10 آبان ماه، 1391

بانوان والیبال نشسته خراسان برای نهمین سال متوالی قهرمان کشور شدند.


نکاحی رئیس کمیته والیبال نشسته هیأت خراسان رضوی اعلام کرد: تیم والیبال نشسته بانوان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات قهرمانی کشور این رشته از 7 مهرماه به رامسر عزیمت کرده و موفق شدند با شکست رقبای خود و پیروزی سه بر صفر خود بر تیم قزوین در فینال این مسابقات، به مدال طلا این دوره مسابقات دست یابند.

نکاحی ضمن قدردانی از اعضای تیم والیبال نشسته بانوان خراسان: معصومه زارعی - مریم زارع - فاطمه بیدل - سارا رحیمیان - بهنوش بهروان - زهرا گل - زهرا دلخوش - منیره رجب زاده برای ملیحه دهنوی مربی ارزشمند خراسانی نیز آرزوی توفیق کرد. گفتنی است که سرپرستی این تیم را نیز زارع برعهده داشته است.

روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی هم برای تک تک این بزرگواران آرزوی موفقیت بیشتر دارد.

کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 دیدار با دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک  [ سه شنبه، 7 تير ماه، 1401 ] 576 مشاهده
 حسن عبدی هم طلا گرفت  [ شنبه، 21 مهر ماه، 1397 ] 2210 مشاهده
 درخشش تیراندازان استان  [ سه شنبه، 2 اسفند ماه، 1401 ] 702 مشاهده
 دعوت دوومیدانی کاران جوان به اردوی دوم  [ دوشنبه، 19 آذر ماه، 1403 ] 129 مشاهده
 حسن عبدی در اردوی تیم ملی  [ يكشنبه، 28 فروردين ماه، 1401 ] 512 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir