حضوری پرتعداد در پارالمپیاد استعدادیابی

توسط: hvrazavi در چهارشنبه، 15 بهمن ماه، 1404

هیأت خراسان رضوی با 78 نفر در 9 رشته ورزشی پارالمپیاد استعدادیابی جوانان حضور دارد.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و توان یابان خراسان رضوی، محمدمهدی آخوندی این خبر را اعلام و گفت: نخستین پارالمپیاد استعدادیابی جوانان زیر 23 سال به مناسبت دهه مبارک فجر از 13 بهمن ماه در رشته های ورزشی تیر و کمان، تیراندازی، والیبال نشسته، شنا، دوومیدانی، بسکتبال باویلچر، بوچیا، وزنه برداری و تنیس روی میز در تهران و بندعباس برگزار می گردد.
رئیس هیأت استان اضافه کرد: هیأت استان همچون سال قبل با 78 نفر در همه رشته های ورزشی در دو بخش پسران و دختران دارد و این موضوع نشان دهنده تلاش بی وقفه همکاران من در خراسان رضوی در استعدادیابی و پتانسیل بالای استان در ورزش جانبازان و توان یابان می باشد.
 

کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 تبريك به حاج محمود خسروي وفا  [ دوشنبه، 21 بهمن ماه، 1392 ] 3225 مشاهده
 شهرداری تبریز مغلوب ثامن الحجج شد  [ شنبه، 1 آذر ماه، 1393 ] 21627 مشاهده
 قهرمان به لقاءالله پیوست  [ پنجشنبه، 16 آبان ماه، 1398 ] 1517 مشاهده
 این بانوی همیشه طلایی  [ شنبه، 8 ارديبهشت ماه، 1403 ] 337 مشاهده
 رئیس هیأت گلبهار منصوب شد  [ يكشنبه، 11 مهر ماه، 1400 ] 787 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir