حضوری پرتعداد در پارالمپیاد استعدادیابی

توسط: hvrazavi در چهارشنبه، 15 بهمن ماه، 1404

هیأت خراسان رضوی با 78 نفر در 9 رشته ورزشی پارالمپیاد استعدادیابی جوانان حضور دارد.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و توان یابان خراسان رضوی، محمدمهدی آخوندی این خبر را اعلام و گفت: نخستین پارالمپیاد استعدادیابی جوانان زیر 23 سال به مناسبت دهه مبارک فجر از 13 بهمن ماه در رشته های ورزشی تیر و کمان، تیراندازی، والیبال نشسته، شنا، دوومیدانی، بسکتبال باویلچر، بوچیا، وزنه برداری و تنیس روی میز در تهران و بندعباس برگزار می گردد.
رئیس هیأت استان اضافه کرد: هیأت استان همچون سال قبل با 78 نفر در همه رشته های ورزشی در دو بخش پسران و دختران دارد و این موضوع نشان دهنده تلاش بی وقفه همکاران من در خراسان رضوی در استعدادیابی و پتانسیل بالای استان در ورزش جانبازان و توان یابان می باشد.
 

کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 مردان والیبالیست استان در اردوی تیم ملی  [ يكشنبه، 28 اسفند ماه، 1401 ] 551 مشاهده
 قزاقستان مقصد بانوان والیبالیست  [ يكشنبه، 28 خرداد ماه، 1402 ] 463 مشاهده
 الفتی در دوره تربیت مربی فرهنگی  [ دوشنبه، 25 بهمن ماه، 1400 ] 915 مشاهده
 جشنواره ورزشی روز جهانی معلولان  [ شنبه، 6 آذر ماه، 1400 ] 493 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir