دیدار با رئیس بهزیستی نیشابور

توسط: hvrazavi در يكشنبه، 7 دي ماه، 1404
رئیس و اعضای هیأت و ورزشکاران هیأت نیشابور با رئیس جدید اداره بهزیستی این شهرستان دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و توان یابان خراسان رضوی، محمدرضا بهزیون در این دیدار گزارشی از فعالیت های هیأت در سالجاری ارائه و بر اهمیت حمایت از ورزشکاران و مدال‌آوران توان یاب تأکید کرد و از خانواده‌های ورزشکارانی که همواره حامی فرزندان خود بوده‌اند، تقدیر و نقش آن‌ها را در موفقیت ورزشکاران بسیار مهم دانستند.
بهزیون در پایان این دیدار، از زحمات و خدمات ارزنده دکتر صدر رئیس سابق بهزیستی نیشابور قدردانی کرده و انتصاب خانم بیضایی به عنوان رئیس جدید را به ایشان تبریک گفتند.
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 دشت دو طلا در روز اول دوومیدانی  [ يكشنبه، 23 آبان ماه، 1400 ] 647 مشاهده
 شطرنج جام رمضان در جوین  [ چهارشنبه، 15 اسفند ماه، 1403 ] 629 مشاهده
 والیبال نشسته مردان در مشهد  [ دوشنبه، 1 آذر ماه، 1395 ] 13994 مشاهده
 تیم شهید اسماعیلی قهرمان شد  [ پنجشنبه، 21 فروردين ماه، 1404 ] 571 مشاهده
 ماه عزای سیدالشهدا تسلیت باد  [ پنجشنبه، 5 تير ماه، 1404 ] 259 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir