هفته تربیت بدنی در جوین

توسط: hvrazavi در شنبه، 3 آبان ماه، 1404
با حضور جمعی از مدیران و مسئولین شهرستان جوین، مراسم هفته تربیت بدنی در این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و توان یابان خراسان رضوی، زهره سردارآبای سرپرست هیأت جوین با اعلام این خبر گفت: به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش، با همت اداره ورزش و جوانان، بنیاد شهید و امور ایثارگران، بهزیستی و هیأت های شهرستان، رقابت های پرشور همراه با نشاط و همدلی در رشته های دال پلان، دارت و تفنگ بادی با حضور 50 نفر توان یابان آقایان و بانوان برگزار و در پایان به 9 نفر از برترین ها و 3 نفر پیشکسوتان جانباز هدایایی تقدیم شد.
سردارآبادی در پایان هدف از برگزاری این برنامه را ارتقای نشاط و شادابی، افزایش انگیزه و توانمندی جسمی و روحی جامعه هدف عنوان کرد.
 
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 والیبال نشسته دوستانه در تایباد  [ چهارشنبه، 30 آذر ماه، 1401 ] 776 مشاهده
 دیدار دوستانه فوتبال هفت نفره  [ شنبه، 17 آذر ماه، 1403 ] 176 مشاهده
 اعزام تیم تنیس روی میز خراسان به قهرمانی آسیا  [ يكشنبه، 26 مهر ماه، 1394 ] 3176 مشاهده
 حضور رضایی و بابادی در اردبیل  [ دوشنبه، 16 خرداد ماه، 1401 ] 962 مشاهده
 پولادمردان خراسان رضوی قهرمان شدند  [ دوشنبه، 26 مرداد ماه، 1394 ] 3533 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir