تجلیل بانوان والیبالیست در نیشابور

توسط: hvrazavi در سه شنبه، 10 تير ماه، 1404
مراسم استقبال و تجلیل بانوان نایب قهرمان والیبال نشسته آسیا – اقیانوسیه در سالن باستانی شهید فیوج نیشابور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و توان یابان خراسان رضوی، محمدرضا بهزیون رئیس هیأت نیشابور با اعلام این خبر گفت: پس از کسب عنوان نایب قهرمانی تیم ملی والیبال نشسته بانوان کشورمان در مسابقات آسیا – اقیانوسیه و کسب سهمیه مسابقات جهانی، در مراسمی با حضور مدیران اداره ورزش و جوانان، اداره بهزیستی، اداره گاز، تربیت بدنی ناجیه بسیج نیشابور، از ندا پنجه باشی و زهرا لطفی دو ورزشکار ارزنده با تقدیم لوح تقدیر و هدایایی تجلیل بعمل آمد.
رئیس هیأت نیشابور در ادامه افزود: به دلیل فرارسیدن ماه محرم و همدردی با خانواده های شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی به ایران عزیز، مراسم در سالن باستانی شهید فیوج و حرکات زیبای ورزشکاران این رشته انجام گردید.
 
 
 
 
 
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 گزارش تصویری روز ملی پارالمپیک در مشهد  [ سه شنبه، 1 آبان ماه، 1397 ] 3636 مشاهده
 مصوبه شورای فرهنگی فرصتی برای ورزش جانبازان و معلولین  [ چهارشنبه، 5 خرداد ماه، 1400 ] 787 مشاهده
 تایبـاد طـلایی  [ پنجشنبه، 26 اسفند ماه، 1400 ] 9096 مشاهده
 خداحافظی هادی رضایی از تیم ملی والیبال نشسته  [ شنبه، 20 شهريور ماه، 1400 ] 697 مشاهده
 دعوت هادی رضایی به انتخابات  [ پنجشنبه، 31 خرداد ماه، 1403 ] 522 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir