نشست هم اندیشی ورزشی در مشهد

توسط: hvrazavi در سه شنبه، 6 خرداد ماه، 1404
هم‌افزایی و هماهنگی بیشتر میان هیأت‌ها و اداره کل ورزش و جوانان، در کنار برنامه‌ محوری و مستندسازی دقیق، ضامن موفقیت و توسعه ورزش استان خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و توان یابان خراسان رضوی، این مطلب را میرزایی راد سرپرست اداره کل ورزش و جوانان در نشست هم اندیشی رؤسا، نواب رئیس و بازرسان قانونی هیأت های ورزشی استان با هدف ارتقاء هماهنگی، تقویت هم افزایی و برنامه ریزی هدفمند در سالجاری اعلام کرد.
محمدمهدی آخوندی و زهرا اسلامی رئیس و نایب رئیس بانوان هیأت استان در این نشست که سرپرست و معاونین اداره کل ورزش و جوانان، معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری، رئیس تربیت بدنی سپاه امام رضا و جمعی از مسئولین هیأت های ورزشی استان شرکت داشتند حضور یافته و مهم ترین محورهای اجرایی و چالش های هیأت مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 مشهد میزبان افتخارآفرینان والیبال نشسته  [ سه شنبه، 1 شهريور ماه، 1401 ] 660 مشاهده
 استقبال پارالمپیکی های خراسان رضوی  [ پنجشنبه، 1 مهر ماه، 1395 ] 3382 مشاهده
 حضور نمادین در راهپیمایی 22 بهمن  [ چهارشنبه، 22 بهمن ماه، 1399 ] 10462 مشاهده
 تجدید پیمان با جمهوری اسلامی ایران  [ يكشنبه، 23 بهمن ماه، 1401 ] 346 مشاهده
 تایباد در مسیر مرحله نهایی  [ چهارشنبه، 8 دي ماه، 1400 ] 2763 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir