روز جهانی معلولان در نیشابور

توسط: hvrazavi در سه شنبه، 13 آذر ماه، 1403
مراسم با شکوه روز جهانی معلولان همچون سال های گذشته در شهرستان نیشابور با حضور 400 نفر برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و توان یابان خراسان رضوی، محمدرضا بهزیون رئیس هیأت نیشابور با اعلام این خبر گفت: مراسم گرامیداشت روز جهانی معلولان با مهندس دونده فرماندار و شافعی معاون ایشان، دکتر سلیمانی نماینده مردم درمجلس شورای اسلامی، دکتر صدر رئیس بهزیستی و امینی رئیس اداره ورزش و جوانان و اعضای شورای اسلامی شهر در این شهرستان برگزار شد.
بهزیون با اشاره به همکاری نزدیک هیئت مذهبی شاه نجف محمودآباد مازندران در این مراسم اذعان کرد: بیش از 400 نفر جامعه هدف و خانواده های آنان در این مراسم حضور یافتند و 70 ورزشکار شهرستان در رده های بین المللی، کشوری و استانی تجلیل وهدایایی به رسم یادبود اهدا شد. وی در پایان افزود: مراسم روز جهانی معلولان با پذیرایی شام همه مهمانان خاتمه یافت.
 
 
 
 
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 بازوبند مشکی بانوان والیبالیست  [ يكشنبه، 25 خرداد ماه، 1404 ] 84 مشاهده
 جوانان اعزامی به پاراآسیایی 2017  [ يكشنبه، 5 آذر ماه، 1396 ] 2334 مشاهده
 گزارش تصويري  [ شنبه، 30 آذر ماه، 1392 ] 3049 مشاهده
 صفایی سکاندار هیأت خراسان رضوی شد  [ چهارشنبه، 5 خرداد ماه، 1400 ] 6537 مشاهده
 ورزشهای بومی محلی در مشهد  [ سه شنبه، 22 اسفند ماه، 1402 ] 420 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir