دوومیدانی کاران استان در اردوی تیم ملی

توسط: hvrazavi در چهارشنبه، 16 آبان ماه، 1403
دو مربی و سه ورزشکار جوان استان به اردوی انتخابی تیم ملی دوومیدانی جوانان دعوت شدند.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و توان یابان خراسان رضوی، محمدمهدی آخوندی در ادامه این مطلب افزود: به دنبال اعزام تیم دوومیدانی دختران و پسران هیأت به مسابقات قهرمانی کشور و جشنواره استعدادیابی جوانان زیر 23 سال در تهران، محمدرضا شوقی ازچناران، نیایش رضوی از مشهد و زینب سبیانی از نیشابور به همراه مربیان پرتلاش خود محمدرضا صحراگرد و محبوبه محمدی به اولین اردوی انتخابی تیم ملی دعوت شده اند.
آخوندی اضافه کرد: این اردو بمنظور حضور در رقابت های پاراآسیایی جوانان تاشکند 2025 در دو مرحله غیرمتمرکز (از 19 آبان به مدت 10 روز) و متمرکز (از 2 آذر ماه به مدت یک هفته) در تهران برگزار می گردد.
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 12 آذر در خراسان رضوی  [ دوشنبه، 17 آذر ماه، 1393 ] 12915 مشاهده
 آغاز دوره مربیگری درجه سه دوومیدانی  [ يكشنبه، 29 مهر ماه، 1403 ] 226 مشاهده
 ثبت نام رئیس هیأت استان  [ چهارشنبه، 20 دي ماه، 1402 ] 276 مشاهده
 شب های قدر در مجموعه 15 خرداد  [ سه شنبه، 7 فروردين ماه، 1403 ] 879 مشاهده
 مسئول کمیته آموزش هیأت معرفی شد  [ سه شنبه، 24 تير ماه، 1399 ] 3006 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir