دوومیدانی کاران استان در اردوی تیم ملی

توسط: hvrazavi در چهارشنبه، 16 آبان ماه، 1403
دو مربی و سه ورزشکار جوان استان به اردوی انتخابی تیم ملی دوومیدانی جوانان دعوت شدند.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و توان یابان خراسان رضوی، محمدمهدی آخوندی در ادامه این مطلب افزود: به دنبال اعزام تیم دوومیدانی دختران و پسران هیأت به مسابقات قهرمانی کشور و جشنواره استعدادیابی جوانان زیر 23 سال در تهران، محمدرضا شوقی ازچناران، نیایش رضوی از مشهد و زینب سبیانی از نیشابور به همراه مربیان پرتلاش خود محمدرضا صحراگرد و محبوبه محمدی به اولین اردوی انتخابی تیم ملی دعوت شده اند.
آخوندی اضافه کرد: این اردو بمنظور حضور در رقابت های پاراآسیایی جوانان تاشکند 2025 در دو مرحله غیرمتمرکز (از 19 آبان به مدت 10 روز) و متمرکز (از 2 آذر ماه به مدت یک هفته) در تهران برگزار می گردد.
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 تنيسورهاي قهرمان خراسان رضوي مشخص شدند  [ شنبه، 3 اسفند ماه، 1392 ] 4783 مشاهده
 دو نماینده استان در لیگ والیبال نشسته  [ يكشنبه، 16 مهر ماه، 1402 ] 821 مشاهده
 مشهد میزبان تیم ملی بسکتبال باویلچر بانوان  [ شنبه، 3 خرداد ماه، 1404 ] 250 مشاهده
 تجلیل مربی بوچیا در نیشابور  [ سه شنبه، 8 مهر ماه، 1399 ] 1638 مشاهده
 امیرعلی و دو مدال طلای جهانی  [ شنبه، 19 مهر ماه، 1404 ] 77 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir