رضا نامی و شاگردان در راه تایلند

توسط: hvrazavi در چهارشنبه، 2 آبان ماه، 1403
مربی و سه ورزشکار استان به مسابقات بسکتبال باویلچر آسیا – اقیانوسیه جوانان به تایلند اعزام می گردند.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و توان یابان خراسان رضوی، محمدمهدی آخوندی رئیس هیأت استان با اعلام این خبر گفت: خدا را شکر که با استمداد از حضرت امام رضا(ع) و تلاش زیاد ورزشکاران جانباز و توان یاب استان، سه ورزشکار هیأت آقایان امیرمحمد کلیدری، فواد مظفری افخم و الیاس مرتضی مقدم به همراه مربی خود غلامرضا نامی جهت حضور در مسابقات بسکتبال باویلچر آسیا – اقیانوسیه جوانان تایلند 2024 انتخاب و همراه تیم ملی به این کشور اعزام خواهند شد.
وی در ادامه اظهار داشت: اردوی متصل به اعزام تیم ملی بسکتبال باویلچر از 13 آبان به مدت 10 روز در تهران برگزار و سپس در 24 آبان ماه به تایلند عزیمت خواهد نمود.
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 خراسان رضوی در جاکارتا 2018  [ يكشنبه، 1 مهر ماه، 1397 ] 7146 مشاهده
 میزبانی مسابقات بوچیا در مشهد  [ پنجشنبه، 29 مهر ماه، 1395 ] 2291 مشاهده
 لغو مسابقات والیبال نشسته در مشهد  [ دوشنبه، 11 بهمن ماه، 1400 ] 429 مشاهده
 گزارش تصویری استقبال از ورزشکاران  [ يكشنبه، 4 آبان ماه، 1393 ] 2802 مشاهده
 فوتبال نابینایان ثامن الحجج سوم شد  [ پنجشنبه، 21 اسفند ماه، 1393 ] 34642 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir