تجلیل در جوار مضجع نورانی رضوی

توسط: hvrazavi در شنبه، 29 ارديبهشت ماه، 1403
ورزشکاران قهرمان جایگاه مهم و تأثیرگذاری در جامعه دارند و وظیفه سنگینی بر دوش آنهاست.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و توان یابان خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین مروی تولیت آستان قدس رضوی در این مراسم با تأکید بر اینکه اسلام در کنار توجه به روح و معنویات به آمادگی جسمانی، ورزش و مسابقه نیز توجه دارد؛ عنوان کرد:  قهرمانان ورزشی برای بخشی از جامعه به‎ ویژه جوانان الگو و سرمشق هستند و این نشان دهنده جایگاه مهم و تأثیرگذار قهرمانان ورزشی است و این وظیفه ورزشکاران را سنگین می‎کند.
کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان هم در مراسم طی سخنانی گفت: این اولین بار است که مراسم تجلیل از مدال‌آوران ورزشی در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود که نشان از توجه و نظر ویژه آستان قدس رضوی و نظام به ورزش و قهرمانان دارد و این موضوع قابل تقدیر است.
گفتنی است مراسم با حضور تولیت آستان قدس رضوی، هاشمی وزیر ورزش و جوانان، خسروی وفا رییس کمیته ملی المپیک، کاظمی پور معاون امور بانوان، تاج فیروز مدیرکل ورزش و جوانان و جمعی از مدیران و روسا و مسئولین فدراسیون های ورزشی و مسئولین استان برگزار شد.
 
 
 
 
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 تجلیل از پیشکسوتان هیأت  [ يكشنبه، 5 اسفند ماه، 1403 ] 80 مشاهده
 استقبال از دوومیدانی کاران نایب قهرمان  [ يكشنبه، 6 تير ماه، 1400 ] 1420 مشاهده
 دیدار با رئیس جمهور  [ پنجشنبه، 31 تير ماه، 1395 ] 2982 مشاهده
 حسن عبدی به ترکیه می رود  [ پنجشنبه، 6 تير ماه، 1398 ] 2415 مشاهده
 مردان وزنه بردار طلایی شدند  [ يكشنبه، 12 اسفند ماه، 1403 ] 131 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir