دهه فجر در نیشابور

توسط: hvrazavi در يكشنبه، 29 بهمن ماه، 1402
محمدرضا بهزیون رئیس هیأت نیشابور از عملکرد این هیأت در دهه فجر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و توان یابان خراسان رضوی، همزمان با ایام مبارک دهه فجر، هیأت نیشابور فعالیت هایی را در این شهرستان برگزار کرد.
رئیس هیأت نیشابور با اشاره به برگزاری مسابقات دوستانه در رشته های بوچیا و والیبال نشسته در دهه فجر اذعان کرد: رقابت های بوچیا با 20 ورزشکار خانم و آقا و والیبال نشسته بین دو تیم فیروزه و نیشابور انجام شد. وی مراسم تجلیل شهردار و مدیران حمل و نقل اتوبوسرانی نیشابور را از دیگر عملکرد هیأت اعلام کرد و اظهار داشت: در دهه فجر با حضور مسئولین هیأت در منزل دو نفر جانبازان معزز شهرستان، از زحمات این عزیزان تجلیل و قدردانی شد.
 
 
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 کاشمر در روز جهانی معلولین  [ شنبه، 16 آذر ماه، 1398 ] 1321 مشاهده
 22 بهمن تماشایی  [ يكشنبه، 29 بهمن ماه، 1396 ] 2274 مشاهده
 قضاوت موسوی در هانگژو چین  [ دوشنبه، 5 خرداد ماه، 1404 ] 120 مشاهده
 اعزام شاهین و ضیایی به انگلیس  [ پنجشنبه، 7 شهريور ماه، 1398 ] 4193 مشاهده
 قدمی دیگر برای سربلندی ایران  [ پنجشنبه، 14 تير ماه، 1403 ] 205 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir