استعدادیابی ورزشی در نیشابور

توسط: hvrazavi در شنبه، 18 آذر ماه، 1402
با حضور 150 نفر افراد دارای معلولیت، استعدادیابی ورزشکاران در شهر نیشابور انجام شد.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و توان یابان خراسان رضوی، رئیس هیأت نیشابور با اعلام این خیر گفت: با همکاری صمیمانه اداره بهزیستی و مراکز مثبت زندگی در این شهرستان، همایش بزرگ استعدادیابی ورزشی با حدود 150 نفر از علاقمندان به ورزش انجام شد.
محمدرضا بهزیون در ادامه افزود: در این همایش، مربیان و کارشناسان ورزشی توان یابان با توجه به سطح توانمندی و علاقه شخصی، ورزشکاران مورد نظر را به سمت رشته ورزشی خود هدایت کردند. وی در خاتمه به تقدیر دو نفر از مربیان هیأت توسط اداره بهزیستی اشاره کرد و گفت: بدون شک استعدادیابی ها در سطح شهرستان ادامه دار خواهد بود و امیدواریم هر روز بر تعداد ورزشکاران جامعه هدف در نیشابور افزوده شود.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 دیدار مدیر کل با رئیس فدراسیون  [ چهارشنبه، 5 خرداد ماه، 1400 ] 415 مشاهده
 بانوان بسکتبالیست در راه تایلند  [ دوشنبه، 5 شهريور ماه، 1397 ] 2536 مشاهده
 پیام تبریک صفایی به افتخارآفرینان  [ يكشنبه، 22 آبان ماه، 1401 ] 439 مشاهده
 وبینار آموزشی قانون کار در ورزش  [ چهارشنبه، 26 آذر ماه، 1399 ] 1588 مشاهده
 خراسان رضوی در جام دوحذفی بسکتبال باویلچر  [ سه شنبه، 28 بهمن ماه، 1399 ] 2591 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir