المپیاد ورزشی نیشابور

توسط: hvrazavi در يكشنبه، 16 مهر ماه، 1402
با حضور 250 ورزشکار از سراسر استان، اولین المپیاد ورزشی در نیشابور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و توان یابان خراسان رضوی، محمدرضا بهزیون رئیس هیأت نیشابور گفت: این المپیاد با هدف استعدادیابی ورزشکاران دارای معلولیت علاقمند به ورزش و به مناسبت هفته وحدت با همکاری و مساعدت همه جانبه فرمانداری شهرستان، اداره بهزیستی، اداره ورزش و جوانان، شورای شهر و شهرداری و جمعی از خیرین در اردوگاه شهید رجایی (باغرود) در رشته های ورزشی بوچیا، والیبال نشسته، دوومیدانی در دو بخش بانوان و آقایان برگزار شد.
وی در ادامه اظهار داشت: در این المپیاد بیش از 250 ورزشکار در قالب هشت تیم از استان حضور داشتند و در پایان به کلیه شرکت کنندگان لوح یادبود تقدیم شد.
بهزیون از حضور هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی، قوچان نژاد معاون امور توسعه ورزش و صفایی رئیس هیأت استان و همراهان و همچنین مسئولین شهرستان در المپیاد قدردانی کرده و افزود: حضور هادی رضایی اسطوره ورزش کشور به عنوان یکی از مهمانان ویژه در مراسم افتتاحیه، شکوه بیشتری به این المپیاد داد.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 قزاقستان مقصد بانوان والیبالیست  [ يكشنبه، 28 خرداد ماه، 1402 ] 433 مشاهده
 12 آذر روز نمایش بی نهایت ها  [ پنجشنبه، 10 آذر ماه، 1401 ] 568 مشاهده
 صعود دو نماینده استان به نیمه نهایی  [ شنبه، 22 مهر ماه، 1402 ] 331 مشاهده
 مدال طلا بر گردن والیبال نشسته ثامن الحجج  [ شنبه، 5 ارديبهشت ماه، 1394 ] 2810 مشاهده
 میزبانی بانوان والیبالیست در مشهد  [ چهارشنبه، 15 دي ماه، 1395 ] 2727 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir