دیدار با رئیس اداره ورزش قوچان

توسط: hvrazavi در شنبه، 28 مرداد ماه، 1402
رئیس و دبیر هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین قوچان با رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی، نشست صمیمی احمد زارعی و امرالله دهقان رئیس و دبیر هیأت قوچان با حسن باقری رئیس اداره ورزش و جوانان برگزار و در این جلسه استعدادیابی و جذب ورزشکاران علاقمند به ورزش دارای معلولیت به بحث و بررسی گذاشته شد.
زارعی در خصوص این جلسه گفت: مقرر شد با هماهنگی اداره ورزش و جوانان، مکاتباتی با فرمانداری، اداره بهزیستی و بخشداری ها از افراد دارای معلولیت جسمی و حرکتی دعوت شود تا در همایش استعدادیابی که به همین منظور در نظر گرفته شده حضور یابند.
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 اطلاعات داوران و مربیان  [ يكشنبه، 9 آبان ماه، 1395 ] 2557 مشاهده
 نشست با انجمن ضایعه نخاعی مشهد  [ چهارشنبه، 11 خرداد ماه، 1401 ] 725 مشاهده
 جشن میلاد سفیر کربلا  [ شنبه، 27 آبان ماه، 1402 ] 375 مشاهده
 بروز رسانی آخرین فهرست مواد ممنوعه 2020  [ پنجشنبه، 9 مرداد ماه، 1399 ] 1620 مشاهده
 تجلیل معاون رئیس جمهور از ملی پوشان  [ شنبه، 15 آبان ماه، 1400 ] 908 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir