دیدار با مدیرکل استان

توسط: hvrazavi در يكشنبه، 22 مرداد ماه، 1402
وظیفه ذاتی مدیران باید خدمت به جانبازان و معلولین عزیز باشد و براین وظیفه هم افتخار می کنم.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین، این مطلب را علیرضا تاج فیروز سرپرست اداره کل ورزش و جوانان در دیدار با رئیس و اعضای هیئت رئیسه هیأت استان عنوان کرد. 
در نشست صمیمی اعضای هیئت رئیسه هیأت با سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان، دکتر شیران، دکتر شمقدری، دکتر حسینی کفشدار، هادی رضایی، زهرا اسلامی و مصطفی صفایی، ضمن تمجید از افتخارآفرینی ورزشکاران و تیم های جانبازان و معلولین، با اشاره فرامین مقام معظم رهبری در خصوص رسیدگی به امور این عزیزان، از تاج فیروز خواستند تا در خصوص واگذاری مجموعه ورزشی 15 خرداد به هیأت اقدام نماید.
گفتنی است این جلسه در راستای پیگیری مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد.
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 گزارش تصویری گرامیداشت سوم خرداد  [ سه شنبه، 4 خرداد ماه، 1395 ] 80421 مشاهده
 هفته دولت گرامی باد  [ سه شنبه، 2 شهريور ماه، 1395 ] 4407 مشاهده
 نشست خبری هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین  [ شنبه، 24 مهر ماه، 1395 ] 2003 مشاهده
 دعوت اسحاق نیا به اردوی تیم ملی پاراوزنه برداری  [ سه شنبه، 24 تير ماه، 1404 ] 154 مشاهده
 هواپیمایی تابان نایب قهرمان شنا کشور  [ يكشنبه، 29 بهمن ماه، 1396 ] 1866 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir