کارگاه طراحی تمرین کودکان با نیازهای ویژه

توسط: hvrazavi در دوشنبه، 22 خرداد ماه، 1402
اولین کارگاه طراحی تمرین کودکان با نیازهای ویژه با تدریس دکتر محمود سلطانی و دکتر مهدی قاسمی پور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی، در راستای فعالیت های آموزشی در استان، اولین کارگاه طراحی تمرین کودکان با نیازهای ویژه با همکاری آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، انجمن علمی تربیت بدنی دانشگاه آزاد و انجمن افتخارآفرینان توس در مشهد برگزار شد.
اساتید این کارگاه که با استقبال بسیار خوب دانشجویان و خانواده های کودکان یادشده روبرو شد، آقای دکتر محمود سلطانی مسئول کمیته آموزش هیأت و آقای دکتر مهدی قاسمی پور بودند و در مدت برگزاری این کارگاه به انواع مختلف تمرین ها برای کودکان کم توان ذهنی پرداختند.
 
 
 
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 تایباد در مسیر چالوس  [ شنبه، 21 اسفند ماه، 1400 ] 2727 مشاهده
 بانوان بسکتبالیست در اردوی چهارم  [ سه شنبه، 18 شهريور ماه، 1404 ] 56 مشاهده
 ملاقات شهردار مشهد با کاروان اعزامی به جاکارتا  [ جمعه، 23 شهريور ماه، 1397 ] 2279 مشاهده
 بانوان استان در اردوی تیم ملی بسکتبال سه نفره  [ سه شنبه، 17 تير ماه، 1404 ] 220 مشاهده
 خوش اقبال در اردوی فوتبال هفت نفره  [ پنجشنبه، 26 مرداد ماه، 1402 ] 314 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir