گفتگويي با خردسال ترين شناگر قهرمان

توسط: admin در پنجشنبه، 11 آبان ماه، 1391

در زمان برگزاري مسابقات شنا ليگ باشگاه هاي كشور، فرصتي دست داد تا با خردسال ترين شناگر مسابقات كه اتفاقاً مدال طلا هم گرفت آشنا شويم.از او خواستيم زماني را به ما بدهد تا مصاحبه اي با او داشته باشيم، با شيرين زباني قبول كرد. خدا به او توفيق بدهد:

 

 

 

آقا مصطفي ماريان، 8 ساله است و كلاس دوم دبستان، البته بقول خودش اون مدرسه بزرگه نه، مدرسه كوچيكه، تك فرزند پدر و مادرش است كه خيلي هم آنها را دوست دارد.

مصطفي ماريان بجز شنا به نقاشي هم علاقمند است.

از او خواستيم كه از آشنايي اش با ورزش شنا بگويد: گفت: دو سال پيش با آقاي غفاريان آشنا شدم، ايشان اجازه ورزش كردن را از پدر و مادرم گرفت. اولين روز كه به استخر آمدم خيلي مي ترسيدم، آقاي غفاريان و آقاي ضيايي به من جايزه دادند و نوع شنا كردن را به من آموزش دادند. آن روز خيلي گريه كردم، مي ترسيدم ولي الان اصلاً از آب و استخر نمي ترسم.

مصطفي چهار مدال در رشته هاي مختلف شنا در مسابقات قهرماني كشور كسب كرده كه اتفاقاً همه آنها زرد و طلايي است كه اين آخري را 19 اسفند ماه سال 90 در مشهد و در مسابقات ليگ باشگاه هاي كشور گرفته است.

از اين ورزشكار كوچك مي خواهيم حرف هاي آخر را بزند: با كمي مكث و فكر كردن مي گويد از آقاي ضيايي و آقاي غفاري و بچه هاي شنا خيلي ممنونم.

و در آخر ما هم از مصطفي تشكر مي كنيم و براي او و همه جوانان ورزشكار مخصوصاً شناگران از جمله سجاد يوسفي زاده و مجتبي تروال و عرفان اسماعيلي كه به مصطفي كمك كردندصميمانه آرزوي سلامتي و توفيق هميشگي داريم.

کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 هفت بانوی بسکتبالیست در اردو  [ پنجشنبه، 21 ارديبهشت ماه، 1402 ] 565 مشاهده
 آسایشگاه فیاض بخش در مدار پیروزی  [ سه شنبه، 27 دي ماه، 1401 ] 496 مشاهده
 دیدار با قهرمان کشور  [ دوشنبه، 17 آبان ماه، 1395 ] 5137 مشاهده
 نیم نگاه شماره 8 منتشر شد  [ يكشنبه، 5 فروردين ماه، 1397 ] 2433 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir