اعزام تنیسورهای خراسان رضوی به هنگ کنگ

توسط: admin در پنجشنبه، 11 آبان ماه، 1391

نرگس خزائی - منیره قنبری و موسی نیک قلعه ای سه ورزشکار رشته تنیس روی میز خراسان رضوی به هنگ کنگ اعزام می شوند.

روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی اعلام کرد: رقابت های تنیس روی میز منطقه آسیا و اقیانوسیه با حضور بهترین های این منطقه از 26 آذر ماه تا 30 همین ماه در هنگ کنگ به رقابت خواهند پرداخت.

تیم ملی تنیس روی میز جمهوری اسلامی ایران با حضور 14 ورزشکار در این مسابقات حضور خواهد داشت. از مشهد خانم ها نرگس خزائی و منیره قنبری و از نیشابور موسی نیک قلعه ای به اردوی متصل به اعزام دعوت شده اند.

طبق اعلام فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین، نفرات برتر این مسابقات مستقیماً به پارالمپیک لندن اعزام می شوند.

لازم بذکر است خانم ها راضیه شیرمحمدی - زهرا جوانمرد و زهره ابراهیمی ورزشکاران غیور خراسانی از 26 آذر به اردوی تیم ملی تیر و کمان در کیش دعوت شده اند.

کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 شرکت مخابرات خراسان رضوی رقبای خود را شناخت  [ پنجشنبه، 8 آبان ماه، 1393 ] 3545 مشاهده
 دوومیدانی کاران در راه مسابقات کشوری  [ يكشنبه، 30 خرداد ماه، 1400 ] 763 مشاهده
 اردوی تدارکاتی شنا در مجارستان  [ پنجشنبه، 11 مرداد ماه، 1397 ] 1830 مشاهده
 هشت دوومیدانی کارجوان در اردو  [ چهارشنبه، 12 شهريور ماه، 1404 ] 133 مشاهده
 تبریک ایام شادمانی  [ سه شنبه، 11 مهر ماه، 1402 ] 378 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir