پایان مسابقات فوتبال روی میز جام ولایت

توسط: hvrazavi در دوشنبه، 3 مرداد ماه، 1401
مسابقات فوتبال روی میز (فوتبال دستی) جام ولایت با شناخت برترین ها به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی، این رقابت ها با مساعدت همه جانبه معاونت سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد در پنج مرحله اصلی به مدت 40 ساعت بر روی میز های مخصوص در جدول دوره ای ، دوحذفی و تک حذفی با حضور 9 تیم مزین به نام شهدای جانباز و 30 ورزشکار جانباز و معلول در بخش انفرادی با 120 بازی 2 از 3 و 3 از 5 با 5 گل برگزار گردید .
براساس همین گزارش: محمد رضا بهنامی فر جانباز 70% نخاعی در مسابقات انفرادی قهرمان شد و عباسعلی ابراهیمی و محمد پورعباس به مقام های دوم و سوم دست یافتند. 
در بخش تیمی هم، تیم جانباز شهید غلامعباس جم سوار عنوان قهرمانی را به دست آورد و تیم شهید جانباز سردار قائمی عنوان دوم را کسب کرد و تیم شهید جانباز اسماعیل میلانلوئی مقام سوم را از آن خود کرد.
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 کلاس مربیگری وزنه برداری در مشهد  [ پنجشنبه، 5 تير ماه، 1393 ] 4498 مشاهده
 حمایل «مروج فرهنگ پهلوانی» بر شانه هادی رضایی  [ پنجشنبه، 10 خرداد ماه، 1403 ] 226 مشاهده
 مقام دوم بانوان تیرانداز خراسان رضوی  [ جمعه، 24 دي ماه، 1400 ] 1573 مشاهده
 عید غدیر روز سرافرازی انسانیت در مقابل جاهلیت  [ چهارشنبه، 30 مرداد ماه، 1398 ] 2398 مشاهده
 قهرمانی پیشکسوتان در اصفهان  [ شنبه، 4 آذر ماه، 1402 ] 29116 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir