دوومیدانی کاران به خط شدند

توسط: hvrazavi در سه شنبه، 28 تير ماه، 1401
تیم های دوومیدانی جوانان و نوجوانان خراسان رضوی راهی مسابقات قهرمانی کشور هستند.
مصطفی صفایی رئیس هیأت ورزشهای جانبازان ومعلولین خراسان رضوی در این خصوص اعلام داشت: مسابقات قهرمانی کشور دوومیدانی جوانان و نوجوانان در دو بخش بانوان و آقایان از فردا در ورزشگاه آفتاب انقلاب تهران آغاز خواهد شد. در همین راستا تیم دوومیدانی دختران هیأت خراسان رضوی با سه ورزشکار و مربیگری محبوبه محمدی و سرپرستی فاطمه حاجی زاده از صبح روز پنجشنبه به مصاف رقیبان خواهند رفت.
رئیس هیأت استان در ادامه به اعزام تیم شش نفره دوومیدانی پسران با مربیگری محمدرضا صحراگرد و سرپرستی توفیق جوادی اشاره کرد و گفت: مسابقات پسران از صبح روز جمعه 31 تیرماه شروع می شود.
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 ارسال عکس از انتخابات  [ پنجشنبه، 10 اسفند ماه، 1402 ] 357 مشاهده
 تقدیر رئیس فدراسیون از رئیس هیأت استان  [ دوشنبه، 21 آبان ماه، 1403 ] 179 مشاهده
 مجید محمدی فر رئیس هیأت جانبازان و معلولین خراسان رضوی شد  [ پنجشنبه، 12 ارديبهشت ماه، 1398 ] 8203 مشاهده
 استقبال از طلایی مشهدی  [ دوشنبه، 25 فروردين ماه، 1393 ] 3666 مشاهده
 المپیاد صنعت پالایش و انتقال نفت کشور در مشهد  [ پنجشنبه، 17 اسفند ماه، 1402 ] 277 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir