تکریم پدربزرگ با اهدای مدال

توسط: hvrazavi در شنبه، 11 تير ماه، 1401
شناگر جوان نیشابوری، مدال های کسب شده در مسابقات شنا قهرمانی کشور را به پدربزرگ جانباز خود اهدا کرد.
محمدرضا بهزیون رئیس هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین نیشابور با اعلام این خبر گفت: علی رشیدآبادی شناگر جوان و آینده دار این شهرستان در اقدامی شایسته، با حضور در مجتمع توانبخشی جانبازان امام خمینی (ره) مشهد، پنج مدال طلا و یک مدال نقره خود که در مسابقات قهرمانی کشور خرداد ماه به دست آورده بود را به پدر بزرگ خود جانباز قطع نخاعی حاج محمد رشیدآبادی اهدا کرد.
روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی، ضمن تحسین این اقدام شایسته و نکوداشت پدربزرگ و جانباز معزز انقلاب توسط علی رشیدآبادی، برای این جوان ارزنده و آینده دار ورزش جانبازان و معلولین بهترین آرزوها را دارد.
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 افتخاری چندباره برای مشهدی ها  [ شنبه، 27 بهمن ماه، 1397 ] 1760 مشاهده
 سومین مدال استان برنزی شد  [ پنجشنبه، 20 آذر ماه، 1404 ] 28 مشاهده
 مراسم استقبال و تجليل از مدال آوران آسيا  [ دوشنبه، 13 آبان ماه، 1392 ] 3592 مشاهده
 همایش ملی حکمرانی اقتصاد ورزش  [ يكشنبه، 27 اسفند ماه، 1402 ] 574 مشاهده
 مردان والیبالیست در اردوی دوم  [ چهارشنبه، 20 فروردين ماه، 1404 ] 181 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir