تکریم پدربزرگ با اهدای مدال

توسط: hvrazavi در شنبه، 11 تير ماه، 1401
شناگر جوان نیشابوری، مدال های کسب شده در مسابقات شنا قهرمانی کشور را به پدربزرگ جانباز خود اهدا کرد.
محمدرضا بهزیون رئیس هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین نیشابور با اعلام این خبر گفت: علی رشیدآبادی شناگر جوان و آینده دار این شهرستان در اقدامی شایسته، با حضور در مجتمع توانبخشی جانبازان امام خمینی (ره) مشهد، پنج مدال طلا و یک مدال نقره خود که در مسابقات قهرمانی کشور خرداد ماه به دست آورده بود را به پدر بزرگ خود جانباز قطع نخاعی حاج محمد رشیدآبادی اهدا کرد.
روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی، ضمن تحسین این اقدام شایسته و نکوداشت پدربزرگ و جانباز معزز انقلاب توسط علی رشیدآبادی، برای این جوان ارزنده و آینده دار ورزش جانبازان و معلولین بهترین آرزوها را دارد.
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 عید غدیر روز سرافرازی انسانیت در مقابل جاهلیت  [ چهارشنبه، 30 مرداد ماه، 1398 ] 2445 مشاهده
 شهادت حضرت امام کاظم تسلیت باد  [ يكشنبه، 8 اسفند ماه، 1400 ] 810 مشاهده
 حسن عبدی مسافر ترکیه  [ پنجشنبه، 27 خرداد ماه، 1395 ] 3577 مشاهده
 جلیلیان در کارگاه تیراندازی  [ چهارشنبه، 13 بهمن ماه، 1400 ] 769 مشاهده
 بازدید نمایشگاه عکس  [ يكشنبه، 9 آبان ماه، 1395 ] 5293 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir