تعویق بازی های آسیایی هانگژو

توسط: hvrazavi در يكشنبه، 1 خرداد ماه، 1401
کمیته برگزاری بازیهای پاراآسیایی هانگژو 2022 و کمیته بین المللی پارالمپیک آسیا، تعویق بازیها را رسماً اعلام کرد.
روابط عمومی هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی به نقل از کمیته ملی پارالمپیک، این بیانیه پس از تصممیم اتخاذ شده توسط شورای المپیک آسیا و کمیته برگزاری بازی های آسیایی هانگژو در راستای به تعویق انداختن بازی های آسیایی هانگژو ۲۰۲۲ به دلیل تعداد بالای شرکت کنندگان و ادامه ی تاثیرات پاندمی کرونا اعلام شد.
کارگروهی متشکل از APC ، کمیته پارالمپیک چین و کمیته برگزاری بازی های پاراآسیایی هانگژو در حال برنامه ریزی برای برگزاری این رویداد در سال ۲۰۲۳ هستند و اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام می شود. همچنین اعلام شده که نشان، شعار و سال بازی ها تغییر نخواهد کرد. 
رئیس کمیته پارالمپیک آسیا، ماجد راشد، اظهار داشت: آماده سازی بازی ها بسیار خوب پیش رفته بود و کمیته برگزاری آماده برگزاری مسابقات در سطح عالی بود. اتخاذ این تصمیم کار بسیار دشواری بود ولی ما این کار را انجام دادیم تا بتوانیم به فدراسیون های جهانی، کمیته های ملی پارالمپیک و ورزشکارانی که خود را آماده ی شرکت در بازی ها می کنند تا حدی اطمینان خاطر بخشیم. ما در حال حاضر با کمیته برگزاری جهت تعیین یک تاریخ جدید که برای تقویم ورزش پارالمپیک مناسب باشد در حال مذاکره هستیم.
قرار بود این رقابت ها از 17 الی 23 مهرماه 1401 (9 الی 15 اکتبر 2022) برگزار شود.
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 تکریم پدربزرگ با اهدای مدال  [ شنبه، 11 تير ماه، 1401 ] 711 مشاهده
 جام رمضان مجازی  [ شنبه، 13 ارديبهشت ماه، 1399 ] 1941 مشاهده
 دیدار داوری از هیأت استان  [ چهارشنبه، 8 دي ماه، 1400 ] 879 مشاهده
 فینال سوپرلیگ باشگاههای کشور در مشهد  [ چهارشنبه، 10 آبان ماه، 1391 ] 3567 مشاهده
 سید یوسفی هم رفت  [ يكشنبه، 1 آذر ماه، 1394 ] 3788 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir