تجلیل جانبازان در مشهد

توسط: hvrazavi در سه شنبه، 17 اسفند ماه، 1400
به مناسبت ولادت حضرت اباالفضل(علیه السلام) و روز جانباز، هشت نفر از جانبازان مشهدی تجلیل شدند.
مراسم تجلیل از جانبازان قهرمان و پیشکسوت هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین با همکاری شهرداری منطقه 9 مشهد در دفتر هیأت استان برگزار شد.
حسینقلی زاده مقدم مدیر شهرداری منطقه 9 مشهد با بیان اینکه شهرداری خدمت رسانی همه جانبه خود را به جانبازان و معلولین را وظیفه خود می داند و به این وظیفه نیز افتخار می کند اظهار داشت: حضور در جمع جانبازان قهرمان و پیشکسوت ورزشی  در روز ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل(علیه السلام) و روز جانباز باعث افتخار است و مطمئن باشید از هرگونه خدمتی در راستای ورزش این عزیزان کوتاهی نخواهیم کرد.
مصطفی صفایی در این مراسم با تبریک ولادت حضرت قمر بنی هاشم و روز جانباز، گزارش کوتاهی از عملکرد هیأت در سالجاری را ارائه نموده و از شهرداری منطقه 9 مشهد خواست تا در جهت بهبود وضعیت و بهینه سازی مجموعه ورزشی 15 خرداد و همچنین برگزاری مراسم مختلف، به هیأت استان مساعدت نماید.
گفتنی است در این مراسم لوح تقدیر و هدایایی به هشت نفر از جانبازان قهرمان و پیشکسوت مشهد تقدیم شد.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 136 مدال پایان کار بازی های جاکارتا 2018  [ شنبه، 21 مهر ماه، 1397 ] 14363 مشاهده
 تقدیر از فرماندار شهرستان کاشمر  [ سه شنبه، 9 آذر ماه، 1400 ] 374 مشاهده
 دعوت نسرین شاهی به اردوی تیم ملی  [ يكشنبه، 28 اسفند ماه، 1401 ] 520 مشاهده
 بانوان والیبالیست در اردوی 20  [ يكشنبه، 8 مرداد ماه، 1402 ] 396 مشاهده
 22 بهمن از نگاه دوربین  [ دوشنبه، 24 بهمن ماه، 1401 ] 416 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir