تجلیل بانوان تیم ملی بسکتبال باویلچر

توسط: hvrazavi در پنجشنبه، 7 بهمن ماه، 1400
به مناسبت ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) و گرامیداشت مقام مادر و روز زن، مراسم تجلیل و تکریم بانوان اعضای تیم ملی بسکتبال باویلچر در مشهد برگزار شد.
مصطفی صفایی رئیس هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین استان در این مراسم ضمن خیرمقدم به اعضای تیم ملی بسکتبال باویلچر، تلاش ایشان برای سرافرازی میهن اسلامی در میادین ورزشی و به اهتزاز درآوردن پرچم مقدس ایران اسلامی در عرصه بین المللی را قابل تحسین دانست و گفت: امیدوارم به مدد و عنایت خاص حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) به هدف متعالی خود که افتخارآفرینی برای سربلندی کشور است برسید و همراه با پیروزی های ورزشی، به تأسی از فرمایشات حضرت امام رضا(علیه السلام) و مادر گرانقدرشان حضرت صدیقه کبری(علیهاالسلام) منشأ و الگوی حجاب فاطمی در عرصه رقابت های بین المللی باشید.
گفتنی است در پایان این مراسم هدایایی توسط مهندس صفایی به 9 نفر از بانوان عضو تیم ملی که نام مقدس حضرت فاطمه(علیهاالسلام) را داشتند اهدا شد.
 
 
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 بسکتبالیست های جوان در اردوی تیم ملی  [ پنجشنبه، 12 تير ماه، 1404 ] 24 مشاهده
 همایش ویلچیررانی و پیاده روی  [ پنجشنبه، 6 آبان ماه، 1395 ] 2559 مشاهده
 سهمیه جهانی با مدال برنز آسیا  [ شنبه، 3 آذر ماه، 1403 ] 358 مشاهده
 نشست نمایشگاه خانواده ورزش 2  [ پنجشنبه، 26 مهر ماه، 1403 ] 120 مشاهده
 بسکتبال باویلچر جام برکت و کرامت  [ دوشنبه، 27 فروردين ماه، 1403 ] 234 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir