ورزشکاران در روز جهانی قدس

توسط: admin در پنجشنبه، 11 آبان ماه، 1391

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی ورزشکاران جانباز و معلول هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی همگام و همدوش اقشار ملت شهیدپرور مشهد مقدس در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.

پیرو منویات مقام معظم رهبری و سفارش اکید ایشان به حضور در مراسم روز جهانی قدس، هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی نیز همراه با سرپرستان، داوران، مربیان و ورزشکاران خود در این مراسم شرکت کرده و با فریاد مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا خواستار آزادی هرچه سریعتر فلسطین مظلوم از چنگال ددمنشان صهیونیست شدند.

این مراسم در ساعت 5/10 با حضور مردم شریف مشهد از میدان 15 خرداد شروع و در خاتمه در حرم مطهر حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع) با نماز پرشکوه جمعه به پایان رسید.

کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 پیروزی های تیم والیبال نشسته بانوان خراسان رضوی  [ چهارشنبه، 10 آبان ماه، 1391 ] 10519 مشاهده
 رضا نامی و شاگردان در راه تایلند  [ چهارشنبه، 2 آبان ماه، 1403 ] 284 مشاهده
 حضور زهرا اسلامی در نشست جهاد تبیین  [ يكشنبه، 3 تير ماه، 1403 ] 356 مشاهده
 تجلیل از مهدی بابادی در سبزوار  [ پنجشنبه، 25 شهريور ماه، 1400 ] 2902 مشاهده
 دلاوریان عارف قهرمان کشور شد  [ يكشنبه، 9 ارديبهشت ماه، 1397 ] 14078 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir