ورزشکاران در روز جهانی قدس

توسط: admin در پنجشنبه، 11 آبان ماه، 1391

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی ورزشکاران جانباز و معلول هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی همگام و همدوش اقشار ملت شهیدپرور مشهد مقدس در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.

پیرو منویات مقام معظم رهبری و سفارش اکید ایشان به حضور در مراسم روز جهانی قدس، هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی نیز همراه با سرپرستان، داوران، مربیان و ورزشکاران خود در این مراسم شرکت کرده و با فریاد مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا خواستار آزادی هرچه سریعتر فلسطین مظلوم از چنگال ددمنشان صهیونیست شدند.

این مراسم در ساعت 5/10 با حضور مردم شریف مشهد از میدان 15 خرداد شروع و در خاتمه در حرم مطهر حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع) با نماز پرشکوه جمعه به پایان رسید.

کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 وزنه برداران جوان در اردوی تیم ملی  [ چهارشنبه، 15 مرداد ماه، 1404 ] 126 مشاهده
 اردوي تيم ملي واليبال نشسته  [ چهارشنبه، 8 خرداد ماه، 1392 ] 4210 مشاهده
 گزارش تصویری بدرقه کاروان غدیر  [ سه شنبه، 15 مهر ماه، 1393 ] 63059 مشاهده
 جام خورشید ولایت در مشهد  [ پنجشنبه، 18 بهمن ماه، 1397 ] 16994 مشاهده
 تشرف تیم ملی به حرم نورانی امام رضا  [ شنبه، 9 آبان ماه، 1394 ] 14457 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir