اسودی در کمیسیون بانوان

توسط: hvrazavi در شنبه، 29 آبان ماه، 1400
نشست کمیسیون بانوان کمیته ملی پارالمپیک در محل کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد.
منصوره اسودی ورزشکار پیشکسوت و پارالمپیکی خراسان رضوی به عنوان مهمان ویژه در این نشست که به ریاست دکتر سیما لیموچی، نایب رئیس بانوان کمیته ملی پارالمپیک و رئیس کمیسیون بانوان این کمیته برگزار شد، حضور داشت.
ارائه گزارش بازی های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ در بخش بانوان، نقش ورزشکاران خانم در مدال آوری کشورهای برتر، دریافت پیشنهادات و انتقادات و نیز بررسی نقاط ضعف وقوت و فرصت ها و تهدیدهای پیش رو در بخش ورزش بانوان، تجزیه و تحلیل و آسیب شناسی و نیز ارائه راهکار برای حضور پر رنگ تر بانوان در رشته های مختلف و بررسی حضور بانوان در رشته هایی که تا کنون امکان حضور در آنها را نداشته اند، بخشی از مصوبات این جلسه بود.
در این نشست مقرر شدعوامل فنی در بخش ورزش بانوان از طریق فدراسیون های جانبازان و معلولین و نابینایان و کم بینایان و سایر فدراسیون های همکار جهت برنامه ریزی به کمیته ملی پارالمپیک معرفی شوند تا زمینه حضورفعال تر در میادین پیش رو نظیر بازی های هانگژو ۲۰۲۲، پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴ و ... فراهم آید.
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 نشست مسابقات دوومیدانی کم توانان ذهنی  [ سه شنبه، 14 دي ماه، 1400 ] 439 مشاهده
 ملاقات با مديرعامل شركت مخابرات خراسان رضوي  [ سه شنبه، 7 خرداد ماه، 1392 ] 6075 مشاهده
 استقبال پارالمپیکی های خراسان رضوی  [ پنجشنبه، 1 مهر ماه، 1395 ] 3338 مشاهده
 کاروان 15 مداله جوانان  [ دوشنبه، 15 آذر ماه، 1400 ] 767 مشاهده
 اعزام شاهی به کره جنوبی  [ سه شنبه، 7 فروردين ماه، 1403 ] 227 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir