حمایت تمام قد شهرداری از هیأت جانبازان و معلولین

توسط: hvrazavi در يكشنبه، 11 مهر ماه، 1400
آیین تقدیر از قهرمانان پاراالمپیکی استان خراسان رضوی از سوی شهرداری مشهد برگزار شد و طی آن ارجائی، شهردار مشهد از هادی رضایی، مهدی بابادی و حسن عبدی سه چهره ارزنده خراسانی قدردانی کرد.
سیدعبدالله ارجائی در این مراسم، در واکنش به آخرین صحبت‌های رضایی مبنی بر عدم در اختیار قراردادن مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد به جانبازان و معلولان گفت که اگر وزیر ورزش این مسئله را تأیید کند، ما به شما کمک خواهیم کرد. وی افزود:  شهرداری در دوره جدید بنا دارد در سه حوزه ورزشی ورود و حمایت کند که حوزه ورزش معلولان و جانبازان یکی از این سه حوزه است؛ به این معنا که ما علاوه بر هیأت ورزش‌های جانبازان و معلولان به هیأت ناشنوایان و نابینایان هم توجه ویژه‌ای خواهیم کرد. 
شهردار مشهد، در حاشیه این نشست و در صحبت با صفایی رئیس هیئت جانبازان و معلولان خراسان رضوی و هادی رضایی از آن‌ها خواست تا در جلسه مشترک با رؤسای هیأت‌های ورزش ناشنوایان و نابینایان، نیز حاضر باشند و درباره برنامه‌های شهرداری برای این قشر از جامعه ورزشکاران تبادل نظر و بحث و گفتگو شود.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 اختتامیه المپیاد استقامت  [ سه شنبه، 21 شهريور ماه، 1396 ] 2967 مشاهده
 قهرمانی تیم های شنا خراسان رضوی  [ يكشنبه، 16 اسفند ماه، 1394 ] 3460 مشاهده
 دعوت بانوان جوان وزنه بردار به اردو  [ سه شنبه، 30 مرداد ماه، 1403 ] 162 مشاهده
 ورزشکاران و جانبازان در چله انقلاب  [ پنجشنبه، 25 بهمن ماه، 1397 ] 1655 مشاهده
 استعدادیابی دوومیدانی کم توانان ذهنی  [ چهارشنبه، 6 مرداد ماه، 1400 ] 1690 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir