دیدار با بانوان تنیس روی میز

توسط: admin در پنجشنبه، 11 آبان ماه، 1391
 

 رئیس هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی با بانوان تنیس روی میز دیدار کرد.

عفت برنا مربی تیم بانوان هیأت در ابتدای جلسه گزارش کوتاهی ارائه کرده و ضمن اعلام برخی کمبودها و مشکلات، خواستار رفع آنان شد.

زهرا اسلامی نایب رئیس بانوان هیأت هم ضمن تشکر از رضایی رئیس هیأت به خاطر وقتی که جهت این تیم داده شده، اعلام کرد: ورزشکاران تیم تنیس روی میز مدت هاست که دوست داشتند با شما دیدار کرده و مشکلات خود را از نزدیک بگویند و من امیدوارم که این جلسه مفید بوده باشد.

در پایان جلسه و پس از شنیدن صحبت های مربی و ورزشکاران این تیم، هادی رضایی  رئیس هیأت خراسان رضوی هم از مربی و هم از ورزشکاران تشکر کرد و گفت: تمام سعی و تلاش من و همکاران من در هیأت این است که به هر نحو ممکن مشکلات ورزشکاران خود را حل کنیم و بنظر می رسد که کوتاهی هم نداشتیم و من از شما خواهش می کنم با صبر و حوصله بیشتر و تلاش مضاعف به کار و تمرین ادامه بدهید ما هم انشاءالله کمافی السابق در کنار شما هستیم.

کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 بوچیا آقایان و بانوان خراسان رضوی قهرمان شدند  [ شنبه، 24 مرداد ماه، 1394 ] 2443 مشاهده
 بازگشت تیم تنیس روی میز خراسان رضوی  [ پنجشنبه، 11 آبان ماه، 1391 ] 4176 مشاهده
 مردان والیبالیست در اردوی تیم ملی  [ سه شنبه، 12 ارديبهشت ماه، 1402 ] 252 مشاهده
 آسایشگاه معلولین فیاض بخش نقره گرفت  [ شنبه، 13 اسفند ماه، 1401 ] 420 مشاهده
 6 مدال رنگارنگ رهاورد تیم های دوومیدانی  [ چهارشنبه، 12 تير ماه، 1398 ] 6496 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir