دیدار با بانوان تنیس روی میز

توسط: admin در پنجشنبه، 11 آبان ماه، 1391
 

 رئیس هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی با بانوان تنیس روی میز دیدار کرد.

عفت برنا مربی تیم بانوان هیأت در ابتدای جلسه گزارش کوتاهی ارائه کرده و ضمن اعلام برخی کمبودها و مشکلات، خواستار رفع آنان شد.

زهرا اسلامی نایب رئیس بانوان هیأت هم ضمن تشکر از رضایی رئیس هیأت به خاطر وقتی که جهت این تیم داده شده، اعلام کرد: ورزشکاران تیم تنیس روی میز مدت هاست که دوست داشتند با شما دیدار کرده و مشکلات خود را از نزدیک بگویند و من امیدوارم که این جلسه مفید بوده باشد.

در پایان جلسه و پس از شنیدن صحبت های مربی و ورزشکاران این تیم، هادی رضایی  رئیس هیأت خراسان رضوی هم از مربی و هم از ورزشکاران تشکر کرد و گفت: تمام سعی و تلاش من و همکاران من در هیأت این است که به هر نحو ممکن مشکلات ورزشکاران خود را حل کنیم و بنظر می رسد که کوتاهی هم نداشتیم و من از شما خواهش می کنم با صبر و حوصله بیشتر و تلاش مضاعف به کار و تمرین ادامه بدهید ما هم انشاءالله کمافی السابق در کنار شما هستیم.

کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 والیبال نشسته در زاوه کلید خورد  [ سه شنبه، 17 بهمن ماه، 1396 ] 1493 مشاهده
 تنيس روي ميز خراسان رضوي در راه چين تايپه  [ پنجشنبه، 11 آبان ماه، 1391 ] 3043 مشاهده
 تربت حیدریه در راه زاهدان  [ سه شنبه، 12 اسفند ماه، 1399 ] 3036 مشاهده
 بازگشت قهرمـانان  [ دوشنبه، 15 شهريور ماه، 1400 ] 1754 مشاهده
 یادت گرامی سردار دلها  [ پنجشنبه، 13 دي ماه، 1403 ] 145 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir