دیدار با بانوان تنیس روی میز

توسط: admin در پنجشنبه، 11 آبان ماه، 1391
 

 رئیس هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی با بانوان تنیس روی میز دیدار کرد.

عفت برنا مربی تیم بانوان هیأت در ابتدای جلسه گزارش کوتاهی ارائه کرده و ضمن اعلام برخی کمبودها و مشکلات، خواستار رفع آنان شد.

زهرا اسلامی نایب رئیس بانوان هیأت هم ضمن تشکر از رضایی رئیس هیأت به خاطر وقتی که جهت این تیم داده شده، اعلام کرد: ورزشکاران تیم تنیس روی میز مدت هاست که دوست داشتند با شما دیدار کرده و مشکلات خود را از نزدیک بگویند و من امیدوارم که این جلسه مفید بوده باشد.

در پایان جلسه و پس از شنیدن صحبت های مربی و ورزشکاران این تیم، هادی رضایی  رئیس هیأت خراسان رضوی هم از مربی و هم از ورزشکاران تشکر کرد و گفت: تمام سعی و تلاش من و همکاران من در هیأت این است که به هر نحو ممکن مشکلات ورزشکاران خود را حل کنیم و بنظر می رسد که کوتاهی هم نداشتیم و من از شما خواهش می کنم با صبر و حوصله بیشتر و تلاش مضاعف به کار و تمرین ادامه بدهید ما هم انشاءالله کمافی السابق در کنار شما هستیم.

کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 شناگران خراسان رضوی به آب می زنند  [ سه شنبه، 7 دي ماه، 1400 ] 4457 مشاهده
 دیدار از اردوی تیم ملی بسکتبال باویلچر  [ چهارشنبه، 5 خرداد ماه، 1400 ] 919 مشاهده
 علی سیفی برنز جهانی گرفت  [ شنبه، 26 آذر ماه، 1401 ] 586 مشاهده
 مقام اول بانوان مچ انداز در استان  [ يكشنبه، 24 تير ماه، 1403 ] 282 مشاهده
 بدرقه علی سیفی به مسابقات جهانی  [ يكشنبه، 16 آبان ماه، 1400 ] 2097 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir