به افتخارآفرینی عزیزان افتخار می کنیم

توسط: hvrazavi در پنجشنبه، 18 شهريور ماه، 1400
دکتر فیروزی مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در دیدار با رئیس و دبیر هیأت استان، با اشاره به نقش ورزش در اعتماد بنفس، عزت نفس، جرأت مندی و توانمندی فیزیکی افراد دارای معلولیت اذعان داشت: بهزیستی از ورزش همگانی و عمومی برای این افراد استقبال می کند و نگاه ما به ورزش تحرک و خارج شدن افراد دارای معلولیت از انزوا است.
مدیرکل بهزیستی همچنین گفت: ما هم به افتخارآفرینی معلولین عزیز که در مسابقات بین المللی مثل پارالمپیک افتخارآفرینی داشته اند افتخار می کنیم و هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین را هم از خودمان می دانیم و هرکمکی لازم باشد دریغ نخواهیم کرد.
مصطفی صفایی رئیس هیأت استان ضمن تشکر از مدیرکل بهزیستی استان و معاونین ایشان، پس از ارائه گزارش کوتاه از عملکرد هیأت، اشاره ای به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و آئین نامه حمایت از ورزش معلولان گفت: مشکلات بخصوص مشکل مالی هیأت به دلیل شیوع بیماری کرونا بسیار زیاد شده و نیاز به مساعدت و همکاری بیشتر در این زمینه داریم.
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 نیم نگاه شماره 8 منتشر شد  [ يكشنبه، 5 فروردين ماه، 1397 ] 2453 مشاهده
 نشست خبری اعضای ستاد جشنواره مهررضوی  [ يكشنبه، 18 مرداد ماه، 1394 ] 3319 مشاهده
 باز هم قهرمانی آسایشگاه فیاض بخش  [ پنجشنبه، 22 ارديبهشت ماه، 1401 ] 10211 مشاهده
 شهادت شیخ الائمه تسلیت باد  [ شنبه، 6 ارديبهشت ماه، 1404 ] 320 مشاهده
 دو مدال خوشرنگ تنیس روی میز بانوان  [ يكشنبه، 10 ارديبهشت ماه، 1396 ] 3287 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir