پسران پارادوومیدانی کار استان نایب قهرمان شدند

توسط: hvrazavi در شنبه، 5 تير ماه، 1400
رقابت‌های قهرمانی کشور دو و میدانی نوجوانان و جوانان جانباز و معلول در بخش پسران با نایب قهرمانی خراسان رضوی به پایان رسید.
مسابقات قهرمانی کشور دو و میدانی با حضور ۸۲ ورزشکار از روز جمعه چهارم تیر ماه در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب آغاز شد و در نهایت با معرفی تیم های برتر پایان یافت.
بر این اساس تیم تهران با ۴۷ امتیاز در رده نخست قرار گرفت و عنوان قهرمانی مسابقات را از آن خود کرد و تیم های خراسان رضوی با ۳۵ امتیاز و کرمان با ۳۳ امتیاز به ترتیب در رد های دوم و سوم ایستادند.
بنا به اعلام محمدرضا صحراگرد مربی تیم خراسان رضوی، محسن طالبی  پرتاب نیزه مقام اول و پرتاب دیسک مقام دوم - محمدحسین ابراهیم زاده پرتاب وزنه مقام اول و پرتاب دیسک مقام سوم - مصطفی ماریان پرتاب دیسک مقام اول و پرتاب وزنه مقام دوم - اردلان حسین زاده پرتاب وزنه مقام دوم و پرتاب نیزه مقام دوم - امیرعباس کارگران پرتاب دیسک مقام سوم  و پرتاب وزنه مقام چهارم را به دست آوردند.
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 میلاد حضرت زهرا (س) مبارک  [ سه شنبه، 14 بهمن ماه، 1399 ] 1817 مشاهده
 پاداش کاروان خراسانی های اعزامی به پارالمپیک  [ يكشنبه، 24 مرداد ماه، 1400 ] 529 مشاهده
 بیعتی دوباره با شهدا در هفته تربیت بدنی  [ شنبه، 29 مهر ماه، 1402 ] 359 مشاهده
 دوومیدانی خراسان رضوی در مسابقات کشوری  [ يكشنبه، 17 اسفند ماه، 1399 ] 830 مشاهده
 جام خورشید ولایت در مشهد  [ پنجشنبه، 18 بهمن ماه، 1397 ] 16378 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir