اعزام تیراندازان خراسانی به مسابقات کشوری

توسط: hvrazavi در يكشنبه، 7 دي ماه، 1399

مصطفی خادم و نسرین شاهی به رکوردگیری تیراندازی کشوری دعوت شدند.

برای ارزیابی سطح عملکرد ورزشکاران و با حضور نفرات برتر مسابقات سال گذشته، دومین مرحله این رقابت‌ها در دو گروه آقایان و بانوان برگزار می کند. این رقابت ها پس از مجوز ستاد ملی مبارزه با کرونا در دو بخش تفنگ و تپانچه بادی، طی روزهای سه شنبه ۹ و چهارشنبه ۱۰ دی ماه در تهران اجرا خواهد شد. و ورزشکاران دو روز قبل از شرکت در رقابت ها بایستی تست PCRرا اخذ و در روز مسابقه به مسئول پزشکی فدراسیون تحویل دهند.

برهمین اساس و به استناد دعوتنامه فدراسیون ورزشهای جانازان و معلولین، مصطفی خادم و نسرین شاهی دو تیراندازی هستند که به این مسابقات اعزام و در اولین روز در دو مرحله رکوردگیری خود را انجام خواهند داد.

کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 دعوت حسن عبدی به اردوی تیم ملی  [ سه شنبه، 15 آذر ماه، 1401 ] 534 مشاهده
 دعوت معصومه زارعی به انتخابات  [ يكشنبه، 3 تير ماه، 1403 ] 274 مشاهده
 دوره مربیگری درجه 3 دوومیدانی  [ دوشنبه، 6 آذر ماه، 1402 ] 647 مشاهده
 همایش همگانی ورزش معلولین  [ پنجشنبه، 20 اسفند ماه، 1394 ] 2953 مشاهده
 بسکتبال باویلچر یادبود زینل محاسبتی  [ يكشنبه، 20 اسفند ماه، 1402 ] 255 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir