دیدار با حامد قادری در چناران

توسط: hvrazavi در يكشنبه، 25 آبان ماه، 1399
همزمان با هفته پارالمپیک و با هماهنگی هیأت ورزشهای جانبازان و معلولین شهرستان چناران، وحید نیک فرجام و محمدرضا هراتی، سرپرست و دبیر هیأت استان به همراه علی حمامی رئیس هیأت چناران با حامد قادری ورزشکار رشته دوومیدانی این شهر در منزل ایشان دیدار کردند.
در این دیدار قادری ضمن ابراز خوشحالی از حضور مسئولین هیأت در منزل خود، مشکلات ورزشی خود را اظهار کرد. 
نیک فرجام هم از دیدار با حامد قادری ابراز خشنودی کرده و خطاب به وی گفت: بهرحال مشکلات مختلف و بالاخص مسائل مالی همیشه دامنگیر هیأت جانبازان و معلولین بوده و ورزشکاران این هیأت همیشه با عشق و با تمام وجود برای رسیدن به هدف خود که افراشته شدن پرچم زیبای کشورشان در میادین بین المللی هست تلاش می کنند و من امروز به همت شما که مسیر چناران تا مشهد را برای تمرین خود در سرما و گرما تحمل می کنید دست مریزاد میگویم و شما مطمئن باشید که من و اعضای هیأت تلاش می کنیم تا مشکلات ورزشکاران جانباز و معلول در تمام رشته ها رفع بشود.
در پایان این دیدار، تابلوی متبرک حضرت امام رضا(ع) به حامد قادری تقدیم شد.
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 دیدار با رئیس بهزیستی گلبهار  [ سه شنبه، 24 آبان ماه، 1401 ] 569 مشاهده
 صعود تایبادی ها به مرحله نهایی  [ پنجشنبه، 30 آذر ماه، 1402 ] 326 مشاهده
 جشن شکرانه ولایت  [ چهارشنبه، 6 مرداد ماه، 1400 ] 637 مشاهده
 جانبازان بسکتبالیست دوم شدند  [ سه شنبه، 28 آذر ماه، 1396 ] 2147 مشاهده
 جشن روز ملی پارالمپیک در قوچان  [ سه شنبه، 22 مهر ماه، 1404 ] 71 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir