بوچیا روز جهانی قدس در مشهد

توسط: hvrazavi در دوشنبه، 13 خرداد ماه، 1398
مسابقات بوچیا آقایان و بانوان قهرمانی استان خراسان رضوی (جام روز جهانی قدس) با حضور 85 ورزشکار در مشهد برگزار شد.
این مسابقات در چهار کلاس BC4,BC3,BC2,BC1 در سالن شادروان حمیدی آسایشگاه معلولین شهید فیاض بخش برگزار و به نفرات برتر احکام قهرمانی اهداء شد.
گفتنی است مهندس محمدی فر رئیس هیأت خراسان رضوی از این مسابقات بازدید کرده و با ورزشکاران این رشته به گفتگو پرداخت.
همچنین در خلال این مسابقات جلسه ای با مهندس مستشاری رئیس و اعضای کمیته ورزشی آسایشگاه معلولین شهید فیاض بخش در خصوص همکاری فیمابین هیأت و آسایشگاه و راه های پیشرفت ورزشی جانبازان و معلولین در دفتر آن کمیته برگزار شد.
 
 
 
 
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 دیدار معاون ورزش بانوان از مسابقات والیبال نشسته  [ پنجشنبه، 18 دي ماه، 1399 ] 1645 مشاهده
 کاشت نهال در مجموعه 15 خرداد  [ سه شنبه، 8 فروردين ماه، 1402 ] 451 مشاهده
 آشنایی با کاروان خراسانی اعزامی به پارالمپیک توکیو  [ يكشنبه، 24 مرداد ماه، 1400 ] 809 مشاهده
 قربان نوروزی به همرزمان شهیدش پیوست  [ چهارشنبه، 20 آبان ماه، 1394 ] 2732 مشاهده
 صفایی سکاندار هیأت خراسان رضوی شد  [ چهارشنبه، 5 خرداد ماه، 1400 ] 6457 مشاهده

هیات ورزشهای جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی

کلیه حقوق این درگاه متعلق به هیات ورزشهای جانبازان و معلولین خراسان رضوی بوده و هر گونه کپی برداری از سایت با ذکر منبع بلامانع است.

Designed & SEO by : Tadbir